Bemutatkozás
A siker kulcsa: ARÉNA INGATLAN!

Megunta régi otthonát? Vagy csak új környezetre vágyik, változást szeretne az életében? Esetleg ki szeretné adni ingatlanát? Akkor a legjobb helyen jár! Az Aréna Ingatlan munkatársai segítenek abban, hogy sikeresen és hatékonyan találjuk meg álmai ingatlanát, vagy az ideális Vevőt ingatlanjára.

Jelentős állomásra ért, meghatározó döntés előtt áll. Az ingatlaneladás fontos, és komplex döntésekkel jár együtt. Mivel Ön fontos számunkra, ezeket a feladatokat levesszük a válláról és igyekszünk a lehető leggyorsabban segítségére lenni, ezzel Önnek időt, energiát és pénzt spórolva meg.

Irodánk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésig, továbbá hitelügyintézéssel, teljes körű jogi tanácsadással, energetikai tanúsítvány beszerzésével is segítjük Ügyfeleinket.

Munkatársaink képzettek és értékesítési tapasztalattal rendelkeznek. Ügyfeleink az ingatlannal kapcsolatos bármilyen kérdéssel hozzánk fordulhatnak.

Ingatlan értékesítés során fontos:

Eladói oldalról:

a közös szimpátia
a piaci ár kialakítása
irodánk képviselője tájékoztassa Önt melyek azok a tényezők, amelyek elősegítik az ingatlana hatékony, mielőbbi értékesítését.Vevői oldalról:

Mindenek előtt felmérjük az ingatlant kereső Ügyfelek igényeit és az adott szempontok szerinti ingatlanok felkutatását is vállaljuk.

Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk a vevők részére díjmentes, eladó számára az ingatlanközvetítői díj a vételár bizonyos százaléka.

Sikeres együttműködést kívánva

Üdvözlettel,

Kiss Jutka
ügyvezető
Keresés
 
Elhelyezkedés:
Ár:
-
millió Ft
Alapterület:
m2